![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
aivvv, normaalaa gadiijumaa es teiktu, ka tev ir shaurs skatiens uz buutiibu. Bet, cik zinu tevi, shis nav tas gadiijums. Tu vienkaarshi esi ieciklojies. Tas, ka tu muusu postos saskati veelmi buut krutaakiem, liecina kaut ko par tevi pashu. Jo shis gadiijums bija savaadaaks. Seko staasts:
Laikaa, kad forumaa plosiijaas zheeloshanaas par visaam teemaam, visiem tiem, kas pieradushi pie normaalaam teemaam, radaas ieksheejs riebums. Tsukama atnaaca ar savaam zheelabaam un mees vinjai uzreiz to gruudaam atpakalj. Bija taads riebums pret visiem tiem, kas uz forumu naak savas beedas izsuudzeet, ka vienkaarshi tika rakstiiti taadi posti, kas vienkaarshi uzbruuk rakstiitaajam. Ar domu - lai vinjsh beidz rakstiit savas nelaimes te. Mees neesam nekaadi "bebriishi" vai aviize "Mana". Jaa, kaadreiz man bija speeka ar vinjiem njemties katru individuaali. Shis forums bija mazaaks un katram jaunpienaaceejam tika staastiits, kaa pareizi uzvesties, ko vajag, ko nevajag rakstiit. Bet man vairs nav veeleeshanaas aarsteet pasauli. Bet tajaa pashaa laikaa paliek veeleeshanaas, lai forumaa tiktu rakstiitas lietas, kas kaadam buutu interesantas lasiishanai. Visus zheeloshanaas postus, brutaali noliekot, tiek ieguuts rezultaats. Skumja metode, bet straadaa. Tas ir tikai mans skats uz notikusho. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:45 |