![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Dec 18 2005, 11:15) Tur ir arī tā kļūda. Neizlasi Tu vai Jūs visu. Izņemat dažas frāzes=nogriežat visu pārējo kā žurnālisti, un tad jau tur var sanākt nezin kas. Bet atkal. Kā jau teicu es PASTĀSTU kā tas ir, un kā pret to attiecas citi, ka esmu 'pokemons' nezinu kādā valodā vēl pateikt.... šā šī šo šai... >_> Tur jau taa lieta, ka bez taam fraazeem viss buutu kaartiibaa. Tieshi, lasot shiis fraazes, kaa, piemeeram, "imkompetentie babuiini", galvaa iesitas doma "Kaapeec tu to mums staasti?". Tieshi sheit paraadaas doma, ka tu veelies pazheeloties. Un tieshi tas nokaitinaaja. QUOTE(aivvv @ Dec 18 2005, 11:16) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() man visu laiku bija licies ka tu esi normaalaaks kaa dalla citu sseit bet ssitas mani izsita no sliedeem vai tu pats dzirdi ko tu saki tu noliec liidz ar zemi jauninno tad veel paskaidro ka tas ir normaali un ka taa jaadara tad vinnss varbuut mazaak rakstiis njaa tas tiessaam ir visiem pieejams anime forums nju prieks un daile kur tu rodies ![]() vaards kruts bija preciizaakais kas ienaaca praataa vai ssaada darbossanaas kaadu juus veicaat nav varas izraadiissana un pielietossana ko var arii tiiri labi apziimeet ar vaardiem paraadiit cik kruts esi taccu tas nebuut nebija tas ko es gribeeju uzsveert.... Cik suudiigi tu gribi, lai es juutos? Darboshanaas, kaadu mees veicaam, bija brutaala visu slikto emociju, kuras sakraajaas, uzgaashana vienam jauninjajam. No manas puses taa bija nespeeja emocijas patureet sevii. Bija tik ljoti noriebusies visa veida zheeloshanaas forumaa. Jaa, doma bija - panaakt, ka Tsukama mazaak rakstiis (mazaak zheelosies). Toreiz man taa likaas pareizaakaa riiciiba. Tu gribi, lai es vienmeer buutu ideaals? Veelreiz: Cik suudiigi tu gribi, lai es juutos? QUOTE(Tsukama @ Dec 18 2005, 11:21) Jā, nu protams. Es vēl joprojām esmu šokēts, ka etm posts arī nebija žēlošanās. Nu nenoliks viņš mani. Panākt lai raksta mazāk? wth. ![]() ![]() ETM posts bija nevis zheeloshanaas, bet uzbrukums tev. Kad es runaaju par pagaatni, es runaaju par pagaatni. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:45 |