![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
Pacenties gan tu. Bet jēgu es neatradu. Uzbrukums man, un žēlošanās par to. Tieši viņa posts atbilst žēlošanās=uzbrukums. Labi, es žēlojos. Bet tieši man uzbrūkat. Tas varbūt nokaitināja tikai tevi. Un es domāju, ka nevajadzētu spriest par citu viedokļiem, kamēr tie nav izteikti. Otaku ir 1000+ memberu, un tu nevari teikt, ka pilnīgi visus 1000+ tas nokaitināja.. Nē - nevari. Mans viedoklis. To pašu frāzi es tagad varu ņemt.
QUOTE tu gribi, lai es vienmeer buutu ideaals? to pašu jautājumu tagad varu es uzdot. t3h editz0rz atbilde kāpēc es to Jums vai tikai Tev stāstu: Topiks ir par pokemoniem... Bija jautājums vai es uzskatu sevi par pokemonu. Es atbildēju jā, vai mani uzskata citi par tādu, kādēļ, kā viņi reaģē, tāpat arī es par viņu attieksmi: kā es reaģēju uz to visu, mans viedoklis. un piu-piu-piu.... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:54 |