![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Mēs bieži lietojam šo vārdu kā terminu, lai nievājoši izteikties par citiem cilvēkiem, bet man te pēkšņi sagribējās uzzināt, ko jūs ar to saprotat.. Kur ir robeža starp pokemonu/normālu cilvēku/otaku?
Man te tikko vienā fourmā nosauca par pokemonu, jo es paziņoju, ka man nepatīk Kurbijkurne. Smējos ļooooooti ilgi. Un padomāju - goddamnit - a ja nu es tomēr tiešām esmu pokemons, pati to neapzinoties? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Apžēlojies
![]() Tsukama atnāk uz izbļauj savu pārejas vecuma bēdu (klasisks nesaprastā skolasbiedra variants, domāju, katram klasē tādi ir bijuši), bariņš vecūkšņu uzbrucina nabadziņam virsū, un mūžīgais pasaules lāpītājs un nesaprasto advokāts Aivv metas frontālā uzbrukumā izmantojot argumentus, kam ar realitāti maz sakara. Un tad vēl edg, mēģina skaidrot savas un unsavu biedru rīcības motīvus. Nesaprotu kāpēc šis viens gadījums pacelts tādos augstumos? Pāris topikus atpakaļ, ja nemaldos Tjien, laida vēl lieklāku puņķi sakarā ar to, ka špikotāji dabūn augstāku balli, kā viņš godīgais. Tur gan bija žēlošanās un ņaudēšana piepinot klāt arī atšķirīgos maku biezumus. Pat nezinu ko ieteikt... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 21:14 |