![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
That's right....
Izmaksas - 1,20ls ceļam 1ls par tusu. Vieniigaa probleema - es 22.12 braucu prom liidz 28.12 un man nav laika neko organizeet.... Piesakaas cilveeki, kas veelas ar to izpaliidzeet ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
es atvainojos kam tu to saki
un es saku ka kaadas mullkkiibas vajag to prast dariit net aa aka dazzi labi un vispaar ssoreiz man pat isiteniibaa alkahols naėbuut nav buutiska sastaavdalla es vienk gribu svineet ziemas sveetkus liidz pat jaunajam gadam ![]() un satikt peec iespeejas vairaak savu draugu un pazinnu nu vai taa nav jauka lieta uzsaakot jauno gadu ar labaam atminnaam par pagaajusso par to kaads bija ieprieksseejasi tuss kaads animefest un paareejais vecajaa gadoaa kopaa pavadiitasi laiks manupraat jums buutu visnotall interesanti passiem satikties savaa starpaa un paarrunaat to kas pa gadu noticis jo tas jau nav taa kaa forumaa.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 13:25 |