![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
That's right....
Izmaksas - 1,20ls ceļam 1ls par tusu. Vieniigaa probleema - es 22.12 braucu prom liidz 28.12 un man nav laika neko organizeet.... Piesakaas cilveeki, kas veelas ar to izpaliidzeet ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
Aivv ir taisnība. Vecgada vakarā mums visiem tā pat viss drīzāk neizdosies satikties, bet diena pirms tam...varbūt, ka tas tieši mums visiem ir vajadzīgs satikties pirms jaunā gada, lai atcerētos visu veco. Un tomēr cik daudz tādu būs, kas tiks? Un laika tādā gadījumā ir palicis diezgan maz nedaudz vairāk par nedēļu.
Shaisuke jautāja lai piesakās cilvēki, kas būtu ar mieru palīdzēt organizēt...Nu es esmu ar mieru, tikai man vienai galā ar to netikt. ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:23 |