![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
That's right....
Izmaksas - 1,20ls ceļam 1ls par tusu. Vieniigaa probleema - es 22.12 braucu prom liidz 28.12 un man nav laika neko organizeet.... Piesakaas cilveeki, kas veelas ar to izpaliidzeet ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
GM |
![]()
|
![]() Resident Alcoholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 632 Joined: 18-July 04 ![]() |
QUOTE un es saku ka kaadas mullkkiibas vajag to prast dariit net aa aka dazzi labi un vispaar ssoreiz man pat isiteniibaa alkahols naėbuut nav buutiska sastaavdalla es vienk gribu svineet ziemas sveetkus liidz pat jaunajam gadam Alkohols vienmēr ir būtiska lieta. ![]() Enīveij, es jau neapgalvoju, ka pasākums nav vajadzīgs. Pats labprāt aizbrauktu un atšķirībā no ETM man ir vienalga vai tur ir pokemonu nācija, vai personas, kam pubertāte sen aiz muguras. So I'm in, ja kas notiek. -------------------- Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:25 |