![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
That's right....
Izmaksas - 1,20ls ceļam 1ls par tusu. Vieniigaa probleema - es 22.12 braucu prom liidz 28.12 un man nav laika neko organizeet.... Piesakaas cilveeki, kas veelas ar to izpaliidzeet ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Ja manu personiibu nedeeljas laikaa neviens nebakstiis un man briinumainaa kaartaa izdosies uzstraadaat seshas stundas pa virsu normai, un mani atlaidiis piektdienaa, tad varbuut pievienoshos ceturtdienas vakaraa.
un aivvv, nevajag te muti dzeseet parr maaceeshanu. alkohols normaalos daudzumos visu nakti = nekaada darba no riita. tas ko dari tu, par darbu nav saucams. -------------------- Because i can!
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:26 |