![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
That's right....
Izmaksas - 1,20ls ceļam 1ls par tusu. Vieniigaa probleema - es 22.12 braucu prom liidz 28.12 un man nav laika neko organizeet.... Piesakaas cilveeki, kas veelas ar to izpaliidzeet ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
bet neviens taccu jums neliek lietot alkaholu un vienkaarssi neguleet 36 stundas ir siikums un arii to tak jums nelik var tak stundinnas 4 paguleet kas juus kaadi veccuki esat vai ????
vai tad jusu passi biezzi vien neskataties cauraam naktiim animes vai nespeeleejat speeles vai veel ko citu ziniet pat sekss traucee guleet un izsmell speekus ![]() taapat arii esmu ar mieru uznnemties atbildiibu par to lai maaja tiktu sakaartota un savaakta diemzzeel man navpassam nekaadas aparatuuras taadeell buutu lloti laipni ja kaads ar taadu sannemtos un atbrauktu vareesiet palieliities ar savu vidiokarti un ramu un ja buus paaris arii sameeriities ![]() taapat taccu mums vienmeer paliek ceriiba ka ieradiisies ccibi un vinnas deell tak vien ir veerts braukt vai arii ssinccans tomeer sannemsies ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by aivvv: Dec 20 2005, 17:46 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:19 |