![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
That's right....
Izmaksas - 1,20ls ceļam 1ls par tusu. Vieniigaa probleema - es 22.12 braucu prom liidz 28.12 un man nav laika neko organizeet.... Piesakaas cilveeki, kas veelas ar to izpaliidzeet ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
varbuut labaka buutu bijis kaut vai tas ka tu buutu pateicis buusi nebuusi varbuut un kaadas idejas nevis iepostojjis te taadu piu piu piu tekstu kaa tu to izdariiji....
btw nedomaaju ka pareizi buutu prioritaassu sarakstaa novietot augstaak savu darbu vai veel lalunaak miegu nevis draugus un hobijus starpcitu es iepriekss ieteicu iegaadaaties daavaninnas pa latu un loterijaa taas lozeet tagad man ir nedaudz cita ideja varbuut labak izgatavojam kaadu passtaisiitu daavanninnu kartinnu vai ko citu manupraat tas buutu daudz jaukaak bet protams labpraat gribetu dzirdeet ko juus par to domaajat un vai piekriitat..... This post has been edited by aivvv: Dec 20 2005, 17:58 -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:20 |