![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() Nju cerams Jurcix man paliidzees iedodot kaadu disku, kuru vareeshu noluureet uz divxa dvdeshkas ko speciaali taadeelj nopirku ehh buutu zinaajis ka buus taa buutu diskus no home panjeemis. Secinaajums viens otaku bez animes nevar iztureet rodas dazhaadi moraali psihiski trauceejumi ![]() Iisteniibaa es laikam galvu esmu saulee paarkarseejis ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Man tas pats , neliels atvieglojums no taa ka briivlaiks tulinjaas.
Bet tas vienalga, tikko beidzaas kaarteejaa chobitu epa, un man no satraukuma kaajas krataas, jo nevaru sagaidiit , kad tam maitam dc beidzot ielaadeesies naakamaa epa ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
QUOTE(Aven @ Dec 21 2005, 20:07) LOL Lūk, to es saucu par atkarību! Vēl tikai trūkst putas uz lūpām, auksti sviedri, un nesakarīga murmulēšana. ![]() -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(zenofex @ Dec 22 2005, 08:34) LOL Lūk, to es saucu par atkarību! Vēl tikai trūkst putas uz lūpām, auksti sviedri, un nesakarīga murmulēšana. ![]() Dazkaart kad omiite paiet garaam, tad jautaa ko es tur murmuleeju.. ![]() ![]() Ak dievs, esmu nariks! esmu atkariigs! Man vaig Anime! Varbuut neiet uz skolu? jaa,jaa...tomeer nee, man ir svariigas dariishanas... *iesleedz dc++ * Vot kad atgrieziishos noskatiishos peedeejo chobitu epu, muahahahahaha..... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:51 |