![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
TheBadEdd |
![]() ![]()
|
![]() The One ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 254 Joined: 13-March 04 From: Latvia ![]() |
Luudzu izpauziet savu viedokli par Hellsing, jo tas bija mans pirmais anime ko es redzeeju... (atskaitot dazus hentajus
![]() P.S. Man vinjsh likaas tiiri nekas atskaitot nobeigumu... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Noskatījos Hellsing. Tīri neko. Patika varoņa dizains, stīvā taisnības cīnītāja un vampīru medniece Integra Wingates Hellsing un viņas sulainis ar tām stieplītēm.
Seras Victoria tēls tā arī palika līdz galam neizvērsts - neredzējām vai viņa paliek par īstu vampīru jebšu uzvar un saglabā cilvēku sevī (būs Alucards kaut ko nohaltūrējis vampirizēšanas procesā) Un viņas apģērba dizains - apnicis šo "formu" skatīt katrā otrajā animē. Es saprotu ka uz pusaudžu auditoriju jau tas nostrādā 100%, asinis no galvas tak atplūst bet redzēt to vienā gabalā ir apnicīgi. Visā visumā vairāk vai mazāk baudāms gabals. Ja neskaita nobeigumu. Par to man ir daudz ko teikt. Vispirms emocijas: Šis seriālu pabeigšanas stils man ir piegriezies! Līdz aknām. Tāds iespaids, ka scenāriju autoriem vispār nav laika plāna, džeki sēž, mauc augšā tik sēriju pēc sērijas un tad atnāk Kindzulis (producents) un saka: "Eu! Vīri! Nākošā epa mums ir pēdējā!" ![]() Radošā komanda: "Āāāāāāā!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ups..." ![]() "Labi, mēs fiksi kaut ko izdomāsim!" ![]() Pēdējā epizodē viss tiek samačkāts kopā uz ātru roku, būtībā pakārts gaisā un to mums pasniedz kā finālu. Neviens nejūtas apčakarēts? ![]() Un tad protams, būs vēl Hellsing Ultimate OVA, kur, jei bogu, viss taps mums apgaismots! ![]() ... līdz nākošajai OVAi... Dodu 2.5 punktus no 5. Vienu punktu Hellsings zaudē bezsakarīgā nobeiguma dēļ. -------------------- Press any key to continue
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(Taka @ Dec 22 2005, 12:42) Šis seriālu pabeigšanas stils man ir piegriezies! Līdz aknām. Tāds iespaids, ka scenāriju autoriem vispār nav laika plāna, džeki sēž, mauc augšā tik sēriju pēc sērijas un tad atnāk Kindzulis (producents) un saka: "Eu! Vīri! Nākošā epa mums ir pēdējā!" ![]() Radošā komanda: "Āāāāāāā!!!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ups..." ![]() "Labi, mēs fiksi kaut ko izdomāsim!" ![]() Pēdējā epizodē viss tiek samačkāts kopā uz ātru roku, būtībā pakārts gaisā un to mums pasniedz kā finālu. Neviens nejūtas apčakarēts? ![]() Un tad protams, būs vēl Hellsing Ultimate OVA, kur, jei bogu, viss taps mums apgaismots! ![]() ... līdz nākošajai OVAi... Dodu 2.5 punktus no 5. Vienu punktu Hellsings zaudē bezsakarīgā nobeiguma dēļ. nebūs gluži par tēmu, bet gribēju tikai piebilst, ka Taka beidzot ir uzrakstījis to sāpi, kas ir raksturīga 26 epizodēm. kad es tā padomāju, tad visi seriāli šitā beidzas - "oj, jau 24? nu davai fiksi varoņus novietojam vajadzīgajā vietā 1.5 epas final battle, pēdējā 0.5 atmiņām, atvadām etc etc". vienīgais izņēmums man bija Samurai 7, kur liekas ka viss tā forši tika pabeigs jau kaut kur ar padsmito sēriju, bet scenāristiem bija pateikts, ka "jāpiemočī" vēl kaut kas klāt. neesmu skatījies tās kurām ir vairāk par 26, bet cik nu tā "garām ejot" ir skatīts, parasti tie seriāli ir kā neverending road trip un beigās basically ir tas pats variants, kas 26epu seriāliem. so in conclusion. jāskatās filmas. painless ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |