![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
![]() ![]() Nju cerams Jurcix man paliidzees iedodot kaadu disku, kuru vareeshu noluureet uz divxa dvdeshkas ko speciaali taadeelj nopirku ehh buutu zinaajis ka buus taa buutu diskus no home panjeemis. Secinaajums viens otaku bez animes nevar iztureet rodas dazhaadi moraali psihiski trauceejumi ![]() Iisteniibaa es laikam galvu esmu saulee paarkarseejis ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
īstenībā jūs visi esat atkarīgi no daudz vairāk lietām nekā jūs iedomājaties. valsts, likumiem, kārtības un sabiedrības. mīļiem vārdiem, maigiem pieskārieniem, seksa un mīlestības. auksta ūdens, karstas tējas, svaigi ceptas maizes un kūpinātas gaļas.
padzīvo uz vientuļas salas. sapratīsi. -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Batou @ Jun 17 2005, 00:07) īstenībā jūs visi esat atkarīgi no daudz vairāk lietām nekā jūs iedomājaties. valsts, likumiem, kārtības un sabiedrības. mīļiem vārdiem, maigiem pieskārieniem, seksa un mīlestības. auksta ūdens, karstas tējas, svaigi ceptas maizes un kūpinātas gaļas. Aaaaa, kad tiki liidz svaigi ceptai maize, man uzreiz atausa atminjaa maajaas cepta maize, un viss paareejais eediens tagad liekas prosts! Atkariiba kasa praatu. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(edg @ Jun 17 2005, 02:01) QUOTE(Batou @ Jun 17 2005, 00:07) īstenībā jūs visi esat atkarīgi no daudz vairāk lietām nekā jūs iedomājaties. valsts, likumiem, kārtības un sabiedrības. mīļiem vārdiem, maigiem pieskārieniem, seksa un mīlestības. auksta ūdens, karstas tējas, svaigi ceptas maizes un kūpinātas gaļas. Aaaaa, kad tiki liidz svaigi ceptai maize, man uzreiz atausa atminjaa maajaas cepta maize, un viss paareejais eediens tagad liekas prosts! Atkariiba kasa praatu. Pasēdi uz diētas un tev pliki vārīti zirņi liksies delikatese >< -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:51 |