![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pilniibaa piekriitu sipps. Nu un tad, ka vinsjh taisa lapu par Latvijas televiizijaas raadiitajaam anime pasaules pabiraam? Ok, tev nepatiik. Bet ir vesels bars Yugioh fanu, ja neesat ieveerojushi! Nevajag uzskatiit sevi par pasaules centru pasaulee, kur centra nav. Katrs iet savu celju, katrs fano par ko grib.
Un tu uzskati, ka tas taisiits haltuuriski? Paskaties uz manu Laacha, Vilka un Zakja vortaalu! Tad jau tas arii ir haltuura! Tad viss, ko edg dara ir haltuura. Un, lai kaa es censtos, rezultaats ir manas nolaidiibas un uz aatru roku radiits nekam nederiiguma kamols. Paldies! Bet vispaar, kaapeec nesmieties par to lapu, ja jau gribas? Es pats smeejos. Tad kaapeec es rakstiiju visu to, kas ir ieprieksh? Patiik muldeet... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
-------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 18:52 |