![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Filozofiskas pārdomas saistībā ar šādu tēmu.
Man liekas ka dvēsele pieder tikai mums. Un mums tā nav nevienam jāatdod. Neietekmējieties no Holivudas filmām! -------------------- |
![]() ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Human consists of body, mind and soul, praats un dveesele ir cieshi saistiiti, praats rada kjermeni, nevis otraadi. Smadzenes ir tikai raidiitaajs, kursh uztver domas. Njemot veeraa to rodas izskaidrojums ziileeshanai no plaukstaam (lai gan ziileeshanai es neticu, a waste of time I tell ya), teicienam acis ir dveeseles spogulis u.c. Body is just a cage...
Un njemot veeraa vienu nesen lasiitu graamatu, katrai kjermenja daljai ir gan fiziska, gan astraala funkcija. Piemeeram, mati itkaa esot energiju uztveroshas antenas, plaushas ir domaatas energijas uznjemshanai u.c. (Domaats taa, ka gaiss satur energiju) Vienkaarshi izsakoties, viss sataav no energijas. (Nezinu gan vai piekrist, vai nee, taa viena dziednieka sarakstiitaa graamataa rakstiits) Dveesele + praats ir muusu taa sauktaa esiiba, laikam jau kaut ko taadu nav iespeejams ne pazaudeet, ne paardot ![]() P.S. Par to, kas ar mums notiek peec "naaves" es taa iisti veel neesmu paarliecinaats -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 01:14 |