![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
|
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Dec 23 2005, 23:09) Ljoti laba doma, tomeer, man nepatiik lasiit. It iipashi kaut ko tik garu un garlaiciigu kaa paarsvaraa mani posti. Ir vairaaki citi iemesli. Viens no tiem jau mineetais - patiik muldeet. QUOTE(Niks @ Dec 23 2005, 23:32) edg, tu esi Paint guru, bet viņš prosta uzķeskājis virsū savu tekstu. Tas parāda viņa attieksmi, ja viņš gribētu visu izdarīt, kā nākas, viņš būtu izmantojis Adobe Photoshop vai vismaz The GIMP. Apskati lapu un tad padomaa - cik gadu vareetu buut taas autoram un kaadas ir vinja datorprasmes. Kaada ir iespeeja, ka vinjsh jeb kaadreiz buutu straadaajis ar Photoshop? Tev teksts liekas uzkjeepaats? Es skatu savus agraa beerniibaa radiitos darbus un zinu, ka taisiiju tos ar milzu ruupiibu. Un kaads rezultaats? Saulee cepts meesls! Paluukojies, kaa vinjsh ir iedabuujis bildee Yugioh atteelu! Ieveero, cik ljoti liekushies ir burti, it iipashi "G". Aatri ziimeejot liinijas shitaa neliecas. Taa notiek tikai tad, kad censhas, bet peli nevar taisni notureet. Izsmiet shaadu lapu ir kaa smieties par mazulja pirmajiem ziimeejumiem! Kaa njirgaaties par kropliem un sist vecas tantes! Apzinies, kas esi, un paliidzi nabaga nelaimiigajam beernam izkaapt no LNT/TV3 radiitajiem museriem un iecel vinju sauliitee pie iistajaam multiplikaacijas akaam! Iedod vinjam spainiiti un iemaaci smelties laimes! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 17:48 |