![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Filozofiskas pārdomas saistībā ar šādu tēmu.
Man liekas ka dvēsele pieder tikai mums. Un mums tā nav nevienam jāatdod. Neietekmējieties no Holivudas filmām! -------------------- |
![]() ![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
tenjou ir kautkor iespiesta galva paaraak daudz mediteejot
![]() ![]() ![]() es esmu paardevis savu dveeseli par heroes V beta versiju kas bija pilniigs kraps taccu es to nenozzeeloju jo es varu ssmaukties un vinnu paardot veelreiz ![]() (es starpcitu nejokoju) nez man ir vienalga vai man ir dveesele vai nav pasaule pastaav tikai un vieniigi no taa briizza kad es vinnu atceros un tikai tik sen cik es piennemu ka vinnu atceraas citi taapat arii pasaule beigs pastaaveet tai mirklii kad es beigssu pastaaveet ![]() ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 01:08 |