![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
ļaudis palūdza man izvejdot aptauju, cik tad jūs esat gatavi izdot naudas par mangu Latvijā.
-------------------- |
![]() ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
juus protams mani varat sist, bet- necik - kaapeem man maksaat par to, ko es vatu dabuut pa velti??????
![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(harpy @ Dec 27 2005, 19:57) juus protams mani varat sist, bet- necik - kaapeem man maksaat par to, ko es vatu dabuut pa velti?????? ![]() Tāpēc, ka grāmatu turēt rokās ir savādāk nekā lasīt grāmatu uz datora. Un tāpēc, ka man nepatīk kabači. Un tāpēc, ka es aizgāju uz Z-svētku balli ar gaļas cirvi. (Nopietni.) Anyway, ja ir valodā, kuru saprotu, tad nezinu... Arī tos 5 Ls būtu ar mieru maksāt. o.o Ka tikai zem 8 Ls. :3 |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Dec 27 2005, 21:08) QUOTE(harpy @ Dec 27 2005, 19:57) juus protams mani varat sist, bet- necik - kaapeem man maksaat par to, ko es vatu dabuut pa velti?????? ![]() Tāpēc, ka grāmatu turēt rokās ir savādāk nekā lasīt grāmatu uz datora. Un tāpēc, ka man nepatīk kabači. Un tāpēc, ka es aizgāju uz Z-svētku balli ar gaļas cirvi. (Nopietni.) Anyway, ja ir valodā, kuru saprotu, tad nezinu... Arī tos 5 Ls būtu ar mieru maksāt. o.o Ka tikai zem 8 Ls. :3 nu protams, bet par graamataam skaita taas lietas, kur lielakaoties ir teksts nevis bildiites( neskaitot beernu graamatas un ilustrariivaas rakst enciklopeedijas), taads graamatas var pirkt ar pa 10 Ls ja vinjas ir labas - shamaas attiista izteeli atshkjiriibaa no komiksiem( atvainojos mangas). Manga savukaart ir vienk bilzhu graamata, labi Alichino varbuut es a nopirktu( tsk tsk tsk)... Vienk manaa skatiijumaa ieksh mangas naf tik daudz lasaamaa lai vinju nevareetub pie kompja izlasiit, kas savukaart naf tas labaakais a parastajaam graamataam... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 21:53 |