![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Filozofiskas pārdomas saistībā ar šādu tēmu.
Man liekas ka dvēsele pieder tikai mums. Un mums tā nav nevienam jāatdod. Neietekmējieties no Holivudas filmām! -------------------- |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(Tsukama @ Dec 27 2005, 18:28) Es tomeer nepiekriitu, ka dveesele eksistee.. Bet tomeer, kas to var pieraadiit, un muusdienu un senie fakti ir taadi, ka daudzi tic, ka cilveekam mirstot vinja dveesele aizlido uz citu valstiibu.. Nu tak. Man, piemēram, labāk patīk domāt, ka tieši tā arī ir. Tb, dvēsele (apziņa, vai kā vēl citādi nosaukt) pēc nāves nokļūst citā pasaulē. Nepatīk man ideja, ka ar nāvi viss beidzas. Nu kā tad intersanti varētu beigties? Blackout forever? Kaut kā grūti iedomāties. Laikam jau tāpēc, ka neviens, to piedzīvojušais nav atgriezies, lai pastāstītu. Bet varbūt ir.. tikai neviens viņu par pilnu vairs neņem.. who knows.. Anyway, man šinī ziņā patīk būt optimistam. Nepatīk doma, ka šī ir mūsu vienīgā iespēja `dzīvot`, kā arī, ja šoreiz `salaidīsim dēlī`, tad otras iespējas vairs nebūs. Nu, vismaz dzīvot vieglāk, tā domājot. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7 August 2025 - 01:12 |