![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
That's right....
Izmaksas - 1,20ls ceļam 1ls par tusu. Vieniigaa probleema - es 22.12 braucu prom liidz 28.12 un man nav laika neko organizeet.... Piesakaas cilveeki, kas veelas ar to izpaliidzeet ![]() ~BN~ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Tā kā šeit pavīd dažādi skaitļi, es ar tā īpaši nesapratu cikos tiekamies?
em, un tā kā es nevienu īpaši labi nepazīstu, negribētos jūs NESATIKT -------------------- ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Aven @ Dec 28 2005, 17:02) Tā kā šeit pavīd dažādi skaitļi, es ar tā īpaši nesapratu cikos tiekamies? em, un tā kā es nevienu īpaši labi nepazīstu, negribētos jūs NESATIKT o, jaa, taa ir visspozhakaa, un tekoshajaa briidii, visreaalaaka situaacija. EDIT: Sarunaaa ar kaadu kas brauc konkreeti satikties. Nevajag paljauties ka buus bars, kuru atradiisi. -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 22:18 |