![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
tā kā uzsākām tēmu par dvēselēm, un daudzi tic, ka dvēselei pēc nāves ir sava dzīve,
tad, būs interesanti paklausīties, par ko Jūs gribat kļūt pēc nāves? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Es pēc nāves gribētu kļūt par Shinigami
![]() Tad man būtu kruts bankai, kas atgādinātu pikachu zibenstriecienu. Es varētu ninjzoties, apkarot hollows un nodarboties ar visa veida jautrību, iet tai foršajā vannā, kas dziedē. Sliktākajā gadījumā es būšu velis, kas veļas, nākšu ciemos pie sliktiem cilvēkiem (auto ražotājiem, rūpnīcu īpašniekiem, musarotājiem u.c) un biedēšu viņus, varbūt mani kāds izsauks, tad varēšu stulbus pareģojumus ziņot (par pasaules galu), un ja kautkas noies greizi varēšu novākt izsaucējus. Vispār pēc nāves būtu jāvalda jautrībai ![]() -------------------- |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 15:20) Un ar ko tieshi auto razhotaaji ir slikti cilveeki?Vai shim viedoklim ir kaads paskaidrojums? -------------------- Because i can!
|
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Ja es kļūtu par dzīvnieku, tad putnu, kas lidot spētu. Vai pingvīnu
![]() ![]() QUOTE(ETM @ Dec 28 2005, 17:37) QUOTE(Tigra2 @ Dec 28 2005, 15:20) Un ar ko tieshi auto razhotaaji ir slikti cilveeki?Vai shim viedoklim ir kaads paskaidrojums? Tas gan ir oftopics, bet, ja vēlies zināt... IR!!!! Es esmu psihs dabas mīļotājs, kurš ir ar visām četrām pret dabas piesārņošanu un tās izraisītajām sekām : 1.Oglekļa uzkrāšanos atmosfērā, kas izraisa globālo sasilšanu 2.Ozona slāņa bojāšanu, kas aizvāc UV dabīgo aizargfiltru. Un dēļ šī visa visvairāk vainīgi ir autoražotāji, rūpnīcas, cilvēki, kas papildus bojā ekosistēmu, kas nespēj atražot nepieciešamās vielas QUOTE Nja... bet es nebushu parast spoks tongue.gif Es bushu spoks mixed ar demonu(nezinu kads tur labums bet nu kas lai to zin) tongue.gif Domā poltergeistu, džinu. No džiniem nevar viegli atbrīvoties un ja skatās seno statistiku(nezinu vai tā ir īsti pareiza, bet tāda pastāv) No 100 'džinu izsaukšanas gadījumiem deviņdesmit astoņos dalībnieki tika novākti. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:09 |