![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
tā kā uzsākām tēmu par dvēselēm, un daudzi tic, ka dvēselei pēc nāves ir sava dzīve,
tad, būs interesanti paklausīties, par ko Jūs gribat kļūt pēc nāves? ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Heh.. pēc nāves? Laikam jau gribētu dzīvot kādā citā pasaulē. Pasaulē ar mazāk cilvēkiem, vairāk fantasy un maģiju..
![]() Jā, jā.. kād ieslēdzu zinātnisko domāšanu, tad skaidri kļūst saprotams, ka pēc nāves cilvēka organisms beidz funkcionēt, līdz ar to apstājas visi domāšanas procesi un apziņa beidz eksistēt. Bet tas tomēr nav nekādi zinātniski pierādīts, ka cilvēkam nav dvēseles, kas nāves brīdī pamet ķemeni. Protams, arī daļēji muļķīgi balstīt jelkādus spriedumus uz šī fakta( pieņemt, ka pēcnāves dzīve eksistē tikai tāpēc, ka nav pierādīts pretējais), un tomēr man patīk pasapņot un iedomāties, ak ar nāvi nekas nebeidzas. Vismaz garastāvoklis labāks paliek ![]() Heh.. njā. Optimisti vienmēr reālistus sauks par pesimistiem un reālisti optimistus - par sapņotājiem. QUOTE Ja jau mees NEMAZ neko neatceramies no ieprieksheejajaam dziiveem... Nu, nu.. Man šad tad uznāk deja-vu sajūtas vietās, kur skaidri zinu, ka nekad agrāk neesmu bijis. Reizēm pirms, pēc vai kāda notikmua laikā rodas sajūta, ka kaut kur pa sapņiem, ļoti neskaidri un miglaini tas jau kaut kad tika piedzīvots. Nenāk jau, protams, tādas atklāsmes katru dienu, bet tomēr liek aizdomāties un meklēt izskaidrojumus. Nez, var jau būt, kādā sapnī redzētais, sagadīšanās rezultātā, kaut kad notiek arī realitātē, bet tomēr pārāk skaista sagadīšanās. Es tak neesmu vienīgais? ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:09 |