![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
UPDATE 2006: Visus manus AMV var novilkt ŠEIT
Uzlikšu savus klipiņus. Varbūt kādam patiks? ![]() Dragon Ball Z Movie 2 - Fly High (Ayumi Hamasaki) Mans otrais AMV, kuru uztaisīju pirms 3 gadiem vēl ar vecu savu Intro pieliktu klāt. Pēc 3 gadu pārtraukuma, atsāku taisīt AMV un tikko uztaisīju savu trešo klipu. Vandread - Invoke (T.M Revolution) This post has been edited by Hikaru: Jun 5 2006, 09:45 |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
QUOTE(pinksakura @ Dec 27 2005, 12:58) OMG ku labs amw...*iet nokaunēties par saviem amw* salīdzinājumā ar šo mani amw s****... ![]() varat aplūkot vienu manu darbu....un redzēt Naruto-Itachi amw Darbs normāls. Tikai šeit vienkārši salikti kadri bez īpašas sinhronizācijas. Ja grib nodarboties ar sinhronizāciju, tad ir jātrenējas, un tam ir jātērē daudz laika. Un WMV formāts nav īpaši labs. Labāk AVI taisīt. |
pinksakura |
![]() ![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Dec 29 2005, 09:41) QUOTE(pinksakura @ Dec 27 2005, 12:58) OMG ku labs amw...*iet nokaunēties par saviem amw* salīdzinājumā ar šo mani amw s****... ![]() varat aplūkot vienu manu darbu....un redzēt Naruto-Itachi amw Darbs normāls. Tikai šeit vienkārši salikti kadri bez īpašas sinhronizācijas. Ja grib nodarboties ar sinhronizāciju, tad ir jātrenējas, un tam ir jātērē daudz laika. Un WMV formāts nav īpaši labs. Labāk AVI taisīt. es cenšos un tas kad kadri nav sinhronizēti ir speciāli... un par wmv zin ko var gribēt no windows moovie maker... ![]() -------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:38 |