![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Varbūt kāds varētu pastāstīt spēles noteikumus latvju mēlē? Visas fīčas kas būtu jāzin utt...
-------------------- |
![]() ![]() |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
QUOTE(Grifix @ Jan 2 2006, 15:13) Emm kompis vislaik izlaizh gajienu un es vislaik tikai stukeju tos kaulinjus kamer pakashu. ![]() ![]() ja pat kompis izlaizh gaajiemu, tas laikam noziime ka speele ir bezceriiga ![]() izlasi manu pirmo postu: jo mazaak kaulinju tu liec, jo labaak. punkti skaitaas par teritoriju, kas ir starp kaulinjiem, un katrs kaulinjsh faktiski tev atnjem punktus, bet ja tu to veel pie tam ieliksi pretinieka teritorijaa, tas pat divus punktus. tev jaaiemaacaas buuvees dziivaas struktuuras: taas atnjem punktus pretiniekam (nu un tev pieliek attieciigi, bet mazaak kaa pretiniekam atnjem, jo tavi kaulinji kas sho struktuuru ir uzbuuveejushi pie taviem punktiem neskaitaas, bet tik un taa atnjem punktus pretiniekam - pa vienam par katru kaulinju) QUOTE(Sushi @ Jan 2 2006, 16:20) Kaut ko taadu esmu speeleejusi uz lapas! Un kaut kas taads man ir telefonaa! Bet labi, ka ir noteimumi- saaku sajeegt liidz galam, kas ir GO pa speeli! ![]() telefona progas ir nezheeliigi vaajas... -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:39 |