![]() |
![]() |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
nu dazi mani darbi...ceru ka vares redzeet...ko domaajat...??nezinu kaa jums bet man jau patiik....
+4. tikko pievienoju...(zinu..chibi ir mazi....my mistake..nu shitie buus giga -mega chibi) ![]() ![]() +5. kaut kas ko es uzziimeeju vienam citam saitam helloviinos...laikam kaa tas jau ir redzams... ![]() Attached thumbnail(s) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
@JurCHiX:5 meeneshi..sazin kur buushu peec 5 meneeshiem...hmm...kermena proporcijas tu domaa kaa??peec iistu cilvekus standarta vai anime..??jo es vairaak uz 2.balstiijos...un tur jau visaadi ir redzeeti tie kermeni..hehehe...
@baseboalbatboy:njaa...ziimeeju jau ar taadu nodomu..nedaudz trax nedaudz baissmiigs...mans otrais es.... ![]() @zeloco:pashmaajas celaa...*domaaju*...kopsh 9.klases kas ir...apmeeram...3 ar pus gadi.... ![]() @Namejs:njaa..ar plaukstaam kaa ir taa ir...viens no sarezgiitaakajiem veidojumiem...bet es tagad meeginu apguut to apliishi tehnku(kaa es to saucu)... @Angelic:nu jaa visi jau arii nevar taa uzreiz iepatikties...kas kuram tuvaak...bet paldies.. ![]() @Zuzix:NJAA..tas arii pats vecaakais....varbuut taapeec....nu ko dariit..taads keeminsh sanaaca...hehehe.... @Kikumi:ooo..paldies....gan jau veel ko ielikshu....tikai nezinu vai sheit pat klaat vai citu veidot...interesanti kaa var panaakt ka tie tur pa visu ekraanu nevis taadi maziitini.... ![]() @Kikyou:protams ka ir... ![]() @anishuara:ai paldies.... ![]() @Sushi:ja man ar patiik tas otrais...hehehe....big thanx.... ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21 July 2025 - 19:08 |