![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Principaa tiem kam patika Honey&Clover vajdzeetu patikt arii sai animei...
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=3145 taa kaa pagaidaam ir tikai triss seerijas (pati redzeeju pagaidaam tikai vienu)...gribu veel... ![]() teeli ir originaali un izceljas ar savu sarmu... varbuut buus kam nepatiks,... tacju es esmu dizljaa sajuusmaa... ![]() |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
A juus ieveerojaat ka Beck Koyuki pieshkjir nedaudz sievishkjiigaakus vaibstus pieziimee garaakus matus ieguustam Paradise kiss Caroline
![]() ![]() ![]() Nu shausmiigi atgadina Beck ziimeeshanas stils, ost lai gan ne gluzhi tas zhanrs kas beckaa, bet stilistiski manupraat ljoti liidziigi iztureets. Ieveerojaat saakuma klipinjaa ziimeejumu uz sienas, taads pats bija Beck endingaa. Pagaidaam esmu noskatiijies 10 epas un viss liekaas sugoi, tieshaam sheit uzsvars jaaliek uz attieciibaam nevis uz kau kaadu modi kas man pers. nevisai intresee, saistoshi chari romance un viegla komeedija ideaals mishungs prieksh maniim. Veerteejumu laikam doshu tomeer peec beigaam, jo nu nevar iisti spriest kameer nav visas 12 redzeetas. Shoriit laikam 11 iznaaca taakaa liidz finisham nav taalu. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:51 |