![]() |
![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
es lasiiju wisus shitos staastinjus,lasiiju,lasiiju,kamer pati kko uzraxtiiju. nju,un tagad buutu taa kaa jaaparaada,kas sanaaca..laikam.. nju..njemiet par labu un nenogaliniet mani ar kritiku. neesmu jau nekaac meistars.
Melns krauklis paceelaas gaisaa un aizlidoja. Tikpat melns kaa celjsh starp kokiem,tikpat tumshs kaa shii bezmeeness nakts. Ass veejsh traucaas starp koku zariem un plandiija vinjas dreebes. Tuvojaas ziema, un naktis kljuva aukstas. Driiz vinja vairs nevarees taa iet. Bet tas buus galaa.. driiz. *** "Es necietiishu taadu attieksmi,Meiko!" "Mamm, cik reizhu var teikt - piedod! Bet tas nav taa, kaa tu domaa, tur patiesiibaa.." "Es zinu,kas notika! Pat nemeegjini mani paarliecinaat. Man nav nekaada iemesla neuzticeeties tavai skolotaajai,bet ir daudz dazhaadu iemslu, lai neticeetu tev!" "Mammu,es luudzu, paklausies tachu! vai tu esi kaut vienu reizi dzirdeejusi manu staasta dalju? Vai tev neko nenoziimee tas,ka es esmu tava meita?!?" "Taads necilveeks kaa tu nevar buut mans beerns! Vaacies! Ej uz savu istabu un ljauj man izdomaat,ko tagad ar tevi dariit! Tu,tu..." un vinja nospljaavaas pie manaam kaajaam. *** Apmaakushaas debesis pilniibaa atteeloja manas sajuutas,kad es gaaju atvadiities. Tas bija aizliegts, bet es citaadi nevareeju. Mani suutiija prom. Maaciities. Esot atradusi labu skolu, kuraa man nebuushot nekaadas iespeejas turpinaat savas kjeceriibas. Kjeceriibas! Taa vinja to nosauca. Mulkje! .. vai kaads maz zina,cik daudz vinji man noziimeeja un cik daudz reizhu patiesaaka bija vinju draudziiba? Nodeveeja. Es jutos kaa piekraapta un tajaa pashaa laikaa nodevusi vinju uzticiibu..ja tikai.. ja vien Kurodas kundze nebuutu pamaniijusi manu amuletu.. Ja vien Mikjo (michiyo) nebuutu mani izsekojusi.. Ja es buutu to pamaniijusi, varbuut... Man bija jaabuut uzmaniigaakai. Tas nedriikst atkaartoties. Un neviens nedriikst man aizliegt atvadiities. Nedriikst. Nedriikst mani aptureet. Citaadaak vinji.. neuzzinaas. Un buus briesmaas. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
(starpcitu,tas ar to cerebru utt.kkaa liidziigi arii pameeram bija nuu..ne nu gluzhi domaac,bet sanaacis. tik buutu flekss newis staipiigais,bet lokanais. ^^) taak...reku weel bishkji. uzraxtiic jaw ir,tik slinkums paarraxtiit.
* kopsh taas dienas es biezhi gaaju uz sho mezha pljavinju. un biezhi satiku sawu neredzamo draugu..pamazaam vien es aptveeru,ka taa balss nemaz nenaak no kruumiem,ka taa ir...manii. ap to laiku jau biju noskaidrojusi,ka neredzamo sauc Kinoto, un paaris reizhu biju dzirdeejusi arii citus,kas ljaawa domaat,ka vinjsh nav viens. kad vinjam jautaaju,kaa tas naakas,ka dzirdu vinjus savaadaak nekaa apkaarteejos cilveekus skolaa vai maajaas,vinjsh man pateica.atbildeeja tieshi taa,kaa bija - es dzirdeeju vinju domas. un tas bija neparasti. jo no sava ciematinja taada biju vieniigaa,itkaa. Kinoto man staastiija, kaa dazhkaart vinji meegjinaajushi tuvoties ciematam un dibinaat kontaktus, bet vinju aicinaajumiem un jautaajumiem neviens nav atbildeejis. peec kaada laika, atmetushi ceriibu, vinji paarstaajushi apciemot ljaudis un nosleegushies savaa strauta pusee. * tad no muusu kuuts nozuda jeers. visi vainoja mezha zveerus un neuzmaniigo ganu, un bija paarliecinaati,ka zveerinjsh gaajis bojaa. taa kaa mes ar Kinoto runaajaam par visu,es vinjam izstaastiiju arii to. nepieveersu shim gadiijumam lielu noziimi, tachu izraadiijaas,ka Kinoto to bija uztveeris ljoti nopietni. * veelaa peecpusdienaa es peekshnji izdzirdu kaiminju kliedzam: "Vilki! Vilki!" metos aaraa no maajas,jo maajlopi jaaaizsargaa. pamaniiju,ka taapat riikojushies arii lielaakaa dalja apkaarteejo iedziivotaaju. un manaam aciim paveeraas visai neticams skats: piecu vilku grupa no mezha puses gluzhi kaa aitu sunji dzina jeeru. muusu jeeru! Ljaudis bija paarliecinaati,ka zveeri to vajaa, bet es veeroju uzmaniigi un man vilki neshkjita baisi vai asinskaari noskanjoti. driizaak skaisti. vinji sho dziishanu uztveera kaa rotalju, un sudrabaino augumu veiklaas kustiibas un vietu mainjas mani aizraava. es veeleejos buut viena no vinjiem. Briiva, neierobezhota. man nemanot vinji bija pietuvojushies, un cilveeki saaka atkaapties. es tikai staaveeju un skatiijos. "Meiko,kusties!" dzirdeeju sev aiz muguras. vilki tuvojaas, taapat arii jeers. samaniijis cilveekus,tas shkjita ieguvis skreejienam jaunu sparu un paveersaas tieshi pret mani. neilgaa laikaa - taas vareeja buut paaris sekundes,bet man,veerojot vilkus,taa shkjita muuzhiiba, jeers jau bija pieskreejis un saljima pie manaam kaajaam. un vilki.. tie bija sastaajushies puslokaa pret ciemu, pret mani. pashaa viduu staaveeja lielaakais un ceelaakais no tiem,kas aciimredzami bija vadonis. es nedzirdeeju cilveeku paarbiedeetos kliedzienus sev aiz muguras. es nejutu jeera triicosho kjermeni pie kaajaam. pasaule bija apstaajusies. biju tikai es un vinji. es ieskatiijos vadonja aciis un pamaniiju tur ko negaidiitu. gluzhi vai shkjita,ka.. sapraatu. tad,bez jebkaada briidinaajuma, vinji pagriezaas un devaas prom. taa vienkaarshi. vinji aizgaaja, panjemot liidzi manu sirdi. -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 August 2025 - 01:37 |