![]() |
![]() |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
kam ir???? sitiet mani kaut most nekur un vēlrēiz nekur nevaru dabūt!!!
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
![]() ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Veelu gan atradu shito topiku, bet tieshaam man tik ljoti iepatikaas screenshoti un video, ka ja nav citas izejas pirms vasaras pirkshu legaalo versiju un katru meenesi maksaashu 30$, ja kaads tur jau ir speeleejis plz pasakiet un kas ir tas emule?
-------------------- |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(davio @ Jan 6 2006, 19:11) Veelu gan atradu shito topiku, bet tieshaam man tik ljoti iepatikaas screenshoti un video, ka ja nav citas izejas pirms vasaras pirkshu legaalo versiju un katru meenesi maksaashu 30$, ja kaads tur jau ir speeleejis plz pasakiet un kas ir tas emule? emule - http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1 tur var dabuut visu....tikai shad tad diezgan ilgi jaagaida....diiiiiiezgan ilgi.... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 13:42 |