![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Kaa jau juus visi nojaushat es un veel dazhi entuziasti tasaam komiksu, bet mums vaidziigs labs scenaarijs, bet mums TAA nava!!
Taapeec es luudzu juusu paliidziibu.. Jaabuut par seniem laikiem-fantasy.. nu kautkas LotR stilaa.. Please help.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Labi sāksim to story.
Aven attēlotais chars skatā ir jauninjs 15-16 gadus vecs, netīrs un berž grīdu kkādā krodziņā.Backgraund: daudz ļaužu dzer alu, tumša telpa Viņam sejā ielido lupata. Viņš noņem lupatu no galvas un paskatās, kas met. Metējs ir krodzinieks. - Strādā rūpīgāk Slunķi.(krodznieks ir resns rižs ar vasaras raibumiem un lielu, lielu alus punci, un īsām kājām) -Es jau strādāju(Aven chars izskatās kā citronu sulu ierāvis) Aven chars pieceļas paņem spaini un iet. pie aizmugures durvīm vinjs Paslīd uz ziepes un uzveļas virsū kādai personai apmetnī, kad abi ir nokrituši,apmetnis ir nošļucis galva un mati ir redzami. elfa (vinja izskatās apmēram 16 gadus veca, tumši mati, zaļas acis) Elfa zaudējusi samaņu ''Ko man darīt?'' Aven chars ir tiešām uztraucies ''Par elfa apdullināšanu mani pakārs!'' '' Nē, mani no sākuma tēvocis novāks...tad labi, mani nepakārs'' ''bet tas nav labāk!!!'' Aven chars izskatās tā it kā būtu gatavs apraudāties. No kautkurienes atskan: '-Slunķi! Slunķi!!!! ''Uuuu, tas ir tēvocis'' Aven chars izskatās sasodīti pārbijies. -Tūlīt nākšu - Aven chars atsaucas Sagrābj meiteni(elfu) un stiepj vinju prom. Aiziet līdz stallim un noliek viņu sienā. -||- Skats beidzas -||- -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:56 |