![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Seila |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
I daļa
Lilita : Roboti mākslā Echo : AI pirms 20 gadiem un tagad Traksimus : Roboti Azimova pasaulēs Artis: AI Star Wars pasaulē GL: Nanotehnoloģijas II daļa (pēc pusdienām) Seila : spēle "Kas, kur, kad" Aivars : Jūras malas piedzīvojums (spēlētāji jau nokomplektēti) Traksimus : Paranoja (ir brīvas vietas) Artis: galda spēle Star Wars pasaulē Visi laipni aicināti. (Ja prot uzvesties) -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Seila |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 406 Joined: 6-March 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(davio @ Jan 11 2006, 18:42) Juus runaajiet taa itkaa visi paareejie buutu kaa no beernudaarza ![]() Mees tak visi esam kaa mazi engeliishi ![]() Nu bet protams tikai eņģelīšiem arī mēdz augt radziņi un astītes. ![]() QUOTE(Aven @ Jan 11 2006, 19:58) Latvijas Fantastikas un Fantāzijas biedrība QUOTE(Angelic @ Jan 11 2006, 20:22) Es jau te vienā vioetā teicu, ka, ja varēšu tikt, tad ieradīšos. Uf, pirmo reizi. ![]() ![]() Pie mums parasti neviens nemēdz kost ![]() -------------------- The ice cream mafia is taking over the world, so don't f*** with the ice cream man!!!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 13:30 |