![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Kaa jau juus visi nojaushat es un veel dazhi entuziasti tasaam komiksu, bet mums vaidziigs labs scenaarijs, bet mums TAA nava!!
Taapeec es luudzu juusu paliidziibu.. Jaabuut par seniem laikiem-fantasy.. nu kautkas LotR stilaa.. Please help.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
foboss no latīņu valodas nozīmē bailes un ņemot vērā ka viņam nav acu zīlīšu viņš tād deemonisks izskatījās, bet ja vēlies tad tavu charu sauc Alaks.
Tie vārdi tika domāti kaa rezerves variants anyway. QUOTE was I insulted? No, we were not talking about you. Anyway, you can learn Latvian language -------------------- |
kazeminarocloud |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Banned Posts: 134 Joined: 26-October 05 From: Sonoke castle ![]() |
QUOTE No, we were not talking about you. Anyway, you can learn Latvian language Oh....where on this site? cause im already learning japanese ![]() -------------------- Dark Wind
Ode wa bishonen desu ne?................kaze-sama..Es esmu demonu karaļvalsts vējš, kurš sauc gaismas eņģeļus |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 09:59 |