![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Nu tad taa..
shiten mees taisiisim pashi savu komiksu... Gen. autors: Aven CO. Autori: Davio Righorn Ghoul Arts Dark_Angel Sizheta autors: Tigra2 !! Sizhets: Comedy(shobriid) Cerams ka riit viss saaksies.. Un kaa teca dizhenie dzhedi: Let the force be with us! [UPD] Taa shis buus mans chars: vinja vaards ir Daniēls jeb Dens Shis vinja veidols vareetu buut, kameer vinsh straadaa krogaa.. A shis peectam.. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
davio |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 184 Joined: 19-December 05 ![]() |
Tak ne jau par juusu seriaalu runaaju! Es domaaju ka par cik vinja jau ir saakusi raxtiit to muusu sizhetu un mees te peekshnji saakam zheeloties un izdomaajam ka netaisam to seriaalu kuru vinja iesaaka raxtiit tad vinjai bija veltiigs darbs.
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(davio @ Jan 12 2006, 21:08) Tak ne jau par juusu seriaalu runaaju! Es domaaju ka par cik vinja jau ir saakusi raxtiit to muusu sizhetu un mees te peekshnji saakam zheeloties un izdomaajam ka netaisam to seriaalu kuru vinja iesaaka raxtiit tad vinjai bija veltiigs darbs. Nu, var jau arii seriaalu zimeet, kad buus sizhets gatavs. Piesakos iemest pa kaadai bildei, ja buus interesants. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:54 |