![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Pasaulee ir apgaazies viss kam es ticu jo driiz pa CN raadiis Naruto... Varbuut ne driiz bet es iekliidu CN speelees un pamaniiju kaut ko vienkaarshi... Es nez... Diivainu?
http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/naruto/index.html Omg... Driiz vareesim veerot Naruto seerijas anglju valodaa XD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
Cikl nu manc i dzirdejeis, tad CN tiiri biezhi raada anime, tik cik es atceraas no tiem laikiem, kad man bija CN tad mums vinjsh vakaros paarveertaas par TN.. vai kautko tamliidziigu taakaa mees tur anime nju nekaa neredzeeja, cik man zinamas, vinju ar parasti raada veelu vakaraa vai pa naktiim
![]() QUOTE(CirvjaKaac @ Jan 12 2006, 23:13) Apskatīju pāris sērijas. Nu k-kā nepatika - Balsis šķiet pavisam neveiksmīgi piemeklētas, un intonācija kādā ierunātas sarunas, atgādina amerikāņu ieskaņotos Pōkēmōn'us - tāda debila, pārspīlēta, varonīga... Karoč izklausās truli. Nu nezz ![]() ja nebuus pamaniijusi/-is tad jebkuras dual audio anime anglju audio ir nebaudaams un necieshams.... -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:38 |