![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Pasaulee ir apgaazies viss kam es ticu jo driiz pa CN raadiis Naruto... Varbuut ne driiz bet es iekliidu CN speelees un pamaniiju kaut ko vienkaarshi... Es nez... Diivainu?
http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/naruto/index.html Omg... Driiz vareesim veerot Naruto seerijas anglju valodaa XD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 12 2006, 16:27) Pasaulee ir apgaazies viss kam es ticu jo driiz pa CN raadiis Naruto... Varbuut ne driiz bet es iekliidu CN speelees un pamaniiju kaut ko vienkaarshi... Es nez... Diivainu? http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/naruto/index.html Omg... Driiz vareesim veerot Naruto seerijas anglju valodaa XD Nepriecājies, runa iet par CN USA, nevis pie mums pieejamo skandināvu CN. QUOTE(+Chibi+ @ Jan 12 2006, 21:47) kids, kids, tas ir ASV Cartoon Network! Viņiem animes vinemēr rāda, jau sākot ar SailorMoon. Te tikai ar satelītu cerat.. ASV kanālus Latvijā noķeramie satelīti neraida, būtu laiks to zināt... Vienīgais (bez CN un FoxKids AKA Jetix) ko te var ar satelītu var noķert ir Disney channel un tas pats ir Skandināvu. Patīk skandināviski pēkšķošs Donalds Daks? ![]() -------------------- Press any key to continue
|
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
QUOTE(Taka @ Jan 13 2006, 21:42) Labi teikts XDDD Njaa bet vienalga redzot NARUTO starp CN multeneem man liekas diezgan aizvainojoshi... Pietam zinot anglju iipashaas tulkoshanas jebshu ierunaashanas speejas... Nabaga ASV beerni XDDDD -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(ReD_FoXy @ Jan 13 2006, 20:28) Njaa bet vienalga redzot NARUTO starp CN multeneem man liekas diezgan aizvainojoshi... Pietam zinot anglju iipashaas tulkoshanas jebshu ierunaashanas speejas... Nabaga ASV beerni XDDDD labi ja lokalizeeshanas truukumi aprobezhojas ar nebaudaamu english dubu. bet ja veel tiek izcenzeeti ketchupa/gore skati, ja nogalinaashana tiek aizvietota ar apcietinaashanu, pistolju vietaa - plastmasas kraps ar izlecoshu uz atsperes boxera cimdu, vienam nepaartraukti smeekjeejosham charam cigaretes vietaa chupa chups. bh. luuk taa ir lokalizeeshana amiishu gaumee <g> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:33 |