![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Chrno |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Ehh tiko noskatijos Chrno Crusade raudat saku murgs kaut kads ta ir pirma anime ko ir Gonzo taisijusi un ar tik bedigam beigam?Kurs no jums vel ir redzejis un ka patika ? U kad noskatijaties garigais nebija sabojats ?
|
![]() ![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
es ieraudziju ka iet pa muz-tv kautkur no 10. lidz 15. serijas un tad skatijos visas iespejamas serijas. Manas domas- kruta mult.
![]() es nezinu kuru vietu dot shai animei 2. vai 4. vai 3. ![]() dubultposts!! Nu katraa zinaa skatiities patieshaam bija veerts. Beigas tieshaam speej piespiest kaadu asaru nobirdinaat. Nebiju veel nekad redzeejis filmu/anime, vai veel kaut ko citu skataamu/lasaamu, kas vareetu izraisiit taadas emocijas. Ja sekojot liidzi sizetam un noskatoties peedeejo seeriju cilveeks neko neizjuut, tad vinsh nav cilveeks. Pēdējā sērijā asaru nenolaidu jo es cenšos asaras nelaist no filmām un animēm, kamolas kaklā bija gigantisks. Esmu nolēmusi dot 2. vietu. 1. vietu ieņem Kamikaze Kaitou Jeanne Jā nemainīšu vietas kamēr neredzēšu animi kas spētu ieņemtu 1. vai 2. vietu manās mīļākajās animēs Kad es pirmo reizi ieraudziju Chrono Cruside tad es brīnijusies un apmulsusi svētā - ar ieroci? This post has been edited by Tairanda: Jan 21 2006, 17:22 -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:48 |