![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
yaay, stiliiga speele, es nonjeemu visas struuklakas, uzliku brush lielumu max un saziimeeju visu ekraanu ar zaljo un tad pielaidu uguni..yaay
![]() -------------------- ![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(Aven @ Jan 14 2006, 12:27) yaay, stiliiga speele, es nonjeemu visas struuklakas, uzliku brush lielumu max un saziimeeju visu ekraanu ar zaljo un tad pielaidu uguni..yaay ![]() Labāk sazīmē visu ar zāli, aplej ar ūdeni un viss ekrāns tev aizaugs XDDD Eļļa kopā ar uguni arī laba kombinācija P.S. Ja šī skaitās spēle, kāds mērķis viņai? -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
QUOTE(JurCHiX @ Jan 14 2006, 12:38) QUOTE(Aven @ Jan 14 2006, 12:27) yaay, stiliiga speele, es nonjeemu visas struuklakas, uzliku brush lielumu max un saziimeeju visu ekraanu ar zaljo un tad pielaidu uguni..yaay ![]() Labāk sazīmē visu ar zāli, aplej ar ūdeni un viss ekrāns tev aizaugs XDDD Eļļa kopā ar uguni arī laba kombinācija P.S. Ja šī skaitās spēle, kāds mērķis viņai? To visu arii esmu izmeegjinaajis, bet zaale+uguns=rullz ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:06 |