![]() |
![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
njaa, tiko atradu vienu lappu... nez vai kaads jau zin to bet kad es mekleeju tur FMA (ja kaads zin kur dabuut labas lietas par FMA ta sakiet luudzu..
![]() PS: Adresse.... http://tracker.datorrents.com:6969/torrent...at=0&incldead=0 ^^; -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
Nevis viņiem ir problēma, bet tev ir problēma, ja neesi pareizi visu sainstalējis. Uzliec CCCP un visa problēma pazudusi
![]() Man ar KAA relīzēm (kodekiem) nav bijušas problēmas, ja godīgi, tad vispār nav bijušas problēmas ar kodekiem. |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
QUOTE(bubu @ Jan 13 2006, 01:09) Man ar KAA relīzēm (kodekiem) nav bijušas problēmas, ja godīgi, tad vispār nav bijušas problēmas ar kodekiem. Kā tad tu sauc šo ![]() QUOTE(bubu @ http://www.netsec.lv/forums/index.php?showtopic=2163&view=findpost&p=11917) Priekš tā h264 kodējuma tev dators par vāju. h264 ir ļoti prasīgs pret resursiem Es uz sava Celerona 2ghz (atmiņa gan 768mb), ar nero kodekiem, kas ir labāki (ātruma ziņā efektīvāks par open-sourcē pieejamiem), nevarēju normāli skatīties analoģiskas kodējuma video. (Vai tik tas nav eva.renewal?) Varbūt viens variants, ko tev pamēģināt - pārkodēt aac skaņu uz mp3, tad varbūt tas mazāk resursu ēdīs nost. (AAC ar ir prasīgs formāts). Papildus mplayer, ar VLC mēģināji, lai arī tas ar anamorphic video nedaudz gļuko (nepareizu aspect ratio uzrāda)? P.S. Ja kādam ir līdzīga probza, viens no risinājumiem ir izmantot tieši priekš konkrētajiem dzelžiem kompilētu MPlayer (kā OS iesaku FreeBSD, taču derēs arī citi *nix`i). |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
QUOTE(Niks @ Jan 13 2006, 02:29) Kā tad tu sauc šo ![]() Es biju domājis, ka man nebija problēmu dabūt bildi, tb ka rādīt ta rāda. Jo no Dero posta biju sapratis, ka viņam vispār problēmas ar kodekiem (kautko nerāda vai tml). Tas, ka man h264 bremzē, tas jau sen tā ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 23:07 |