![]() |
![]() |
Takashy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 12-February 04 From: Riga ![]() |
njaa, tiko atradu vienu lappu... nez vai kaads jau zin to bet kad es mekleeju tur FMA (ja kaads zin kur dabuut labas lietas par FMA ta sakiet luudzu..
![]() PS: Adresse.... http://tracker.datorrents.com:6969/torrent...at=0&incldead=0 ^^; -------------------- Life is like a Dream~
|
![]() ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Niks - Celeroni ir tie paši P4, tikai viņiem ir daži defektīvi bloki, kuri tiek bloķēti un procesors dodas uz veikalu pārmarķēts, tā top Celeroni...
![]() Ne jau Intelā ir problēma, vienkārši nesaprotu tos cilvēkus, kuri ņem šādus apgraizītus, defektīvus procesorus - Celeronus un ... ēē... neatceros kā to Celeron analogu no AMD sauc, un tad brēc, ka viņiem kompis naīt ![]() Vienmēr esmu ņēmis tikai "pilnās versijas" - PII, PIII, P4 un neesmu žēlojies. Tiesa, es parasti neņemu mātesplates no HVZ ražotājiem. Sauciet mani par stulbeni, bet ņemot mātesplati es uzticos pārbaudītām vērtībām - ASUS, Abit, Intel, Gigabyte, ja ņemtu AMD proci, tad tikai ar nForce čipseta mātesplati un tikai no kāda lielā brenda - tie vismaz nenožņaugsies uz pāris izlīdzinošajiem kondensatoriem uz atmiņas šinas, ij normālu onboard sound ieliks (tiesa es esmu nelokāms standalone skaņas karšu piekritējs), ij pratīsies kabelīšus līdzi iedot. Starp citu - noname mātesplašu ražotāji savulaik lika tāādus AC97 onbaord kodekus, ka vecie Celeroni ar 100-133MHZ FSB, divxus vienkārši spēlēt nevarēja - procis nespēja vienlaicīgi pavilkt skaņas un video dekodēšanu - rīstījās. Elementārs apgreids uz parastu SB128 (Tagad SB 4.1) visu atrisināja ![]() -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 23:08 |