![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Pasaulee ir apgaazies viss kam es ticu jo driiz pa CN raadiis Naruto... Varbuut ne driiz bet es iekliidu CN speelees un pamaniiju kaut ko vienkaarshi... Es nez... Diivainu?
http://www.cartoonnetwork.com/tv_shows/naruto/index.html Omg... Driiz vareesim veerot Naruto seerijas anglju valodaa XD -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
Man tepat labi.
P2P tīkli pietiekoši plaši. Velc ko gribi un kad gribi. Tāpat arī skaties, ko vēlies, cik vēlies un kad vēlies. Kur problēma? Pat, ja TV rādītu animē, tad tevi interesējošais tāpat būtu kaut kādā fiksētā laikā un apjomā. Un saturs būtu pārsvarā main-strīms anyway. Tā kā nav par ko sūroties. Labs internets, lai arī salīdzinājumā ar citām valstīm ir dārgs, kopumā nemaz tik briesmīgi nemaksā. Nu, ok, būtu feini, ja, ieejot virtuvē, gatavojot tēju un iezumzinot apputējušo teli, uz ekrāna attēlotos, piemēram, tēli no cowboy bebop, bet bez tā var iztikt. ![]() Un tas pieņēmums, ka visa Japāna ir viena liela animē fanu-puiku lande, svītriņa, otaku paradīze, ir krietni kropļains (spriežot pēc veselā saprāta). |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 08:52 |