![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Shoune |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 119 Joined: 13-July 05 From: tagad uz kadu laiku parvacos uz Londonu... =( ![]() |
nu taa es nezinu, te dazi kaut kadas anime par gejiem skatas, dazus velns vins zin, kurus pat 7 gadigi berni skatas, bet laikam par tadu ka Final Fantasy Advent Children VII, izskatas ka neviens nav dzirdejis...
Es so jau redzeju uz PSP, bet nu labi, varu iepriecinat FF fanus pec 7 dienam 35 min un 20 sek. iznaks FF DVD formata, un ari torrentos... taaa rekur ir adrese, neesmu vainigs ja nesaprot Japanu valodu, bet tur ir traileri kurus var paskatities, bet ja te neviens nesaprot ko tur runa tad vismaz uz Bilditem var paskatities =)) http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Tā... Šodien beidzot izgāju FF7, un jau kādu laiku man stāvēja AC novilkts. Kaut gan pāris mēnešus pirms spēlēšanas biju jau redzējusi (žēl, dažas vietas sev nospoiloju ar to), neko daudz vairs neatcerējos un toreiz vēl arī neko daudz nesapratu - TĀPĒEEEC, izdomāju - jānoskatās vēlreiz.
Fani filmā var saskatīt daudz vairāk nekā cilvēki, kas nav spēlējuši (un izgājuši)... Visas tās neskaitāmās stundas, kas ieliktas spēlējot... Tik tālu bija spēlētājs iebraucis stāstā... Skatoties AC vislaik ir tāda "Esmu mājās!" sajūta. ^_^ Un tad vēl grafika - viss izskatās daudz labāk... Fizikas likumi gan filmā bija galīgi pazuduši, bet tam tā jābūt. Grūti iedomāties citādāk - kas jums varbūt labāk gribētos vienu monstru laukuma vidū un trīs charus, kas pēc kārtas uzbrūk? XD Un monstrs, protams, pacietīgi gaida, kamēr viņu sagriež gabalos... XDDD Nav to tik viegli iztēloties, kā pareizi vajadzētu būt. Kas vēl... Reno un Rude dabūja smieklīgās daļas filmā. XD Ā un, vai tad Rufus vienmēr bija blonds? o.o Katrā ziņā - forši, forši! ^_^ Ja man cipars jādod, tad es nezinu... Stāsta ziņā jau it kā nekas ļoti sevišķs nebija (Kadaj's bija kaitionšs. -.- Bet tad jau atkal, spēlē tie tumšie cilvēciņi, kas vilkās apkārt un vislaik par reeeeuuuniioooon murmulēja arī bija. XD)... Protams nedrīkst jau aizmirst to, ka filma bija tikai 2h gara, un būtu pagrūti kaut ko tik labu stāsta ziņā, cik spēle, iestūķēt tik īsā laiciņā. Bet ja to apvieno ar grafiku un visu to prieku skatoties un atceroties spēli, sanāk apaļš 10. ^_^ P.S. Sephirots jau vispār nekad nebija īpaši spēcīgs savā cilvēka formā, tā kā laikam sakarība ir. o_O |
SeriousFanat |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 6-December 04 From: Rīga, Jelgava ![]() |
QUOTE(Kikyou @ Jan 14 2006, 00:02) Nu nez. Speeli neesmu speeleejis, bet manupraat geostigmeetie visi palika blondi (ja ne sirmi)... -------------------- For the great justice
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 11:57 |