![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Ļoti interesanta anime, ka nu ir kaut kas jāuzraksta.
Šajā anime ir wiskas: Action, Adventure, Comedy, Fantasy, Magic, Romance. Var izsmieties ļoti daudz. Var pauzstraukties par varoņiem daudz. Ļoti labi nopietnajās situācijās salikti komiskie elementi. ![]() Super patīk Opening un Ending dziesmas. Ar labām dziesmām anime vienmēr kļūst interesantāka. Un ļoti patīk tas arts, kuru rāda Endingā. Dažās serijās ļoti uzdzen emocijas augstu vilnī kā, piemēram, 26. sērijas beigās... uuuh... un vēl kopā ar Endinga mūziku backgroundā... uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh.... TĀDS šoks... Vajadzēja kādu laiku, lai ačohnītos... Fushigi Yuugi ir viena no labākajām 90.-to gadu animēm. ![]() |
![]() ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Jaa piekriitu Jurcix tikai es samazinaatu sugoi seeriju skaitu liidz 13, bet tas nu taa visumaa viss gabals nav slikts tik man nepatika ka aiziet side storijaa. Vispaar anime kau kaa, peec manaam domaam, nesanaak iisti labi atteelot fantasy zhanru, kaut kas truukst nezinu es varbuut esmu paaaraak piekasiigs, jo kaadreiz daudz lasiiju zho zhanru graamataas. Nu katraa zinjaa shis ir viens no labaakajaam fantasy zhanra animeem, ja ne labaakaa. Perefekta animaacija (velk uz oldschoolu, bet iisti nav) ljoti pieskanjota muuzika, spilgt, orgjinaali chari vispaar ir viss lai sho gabalu skatiitos.
Taakaa savaa zhanraa shitaa ir peerle vinjai vareetu dot 10, man kau personiigi taadu fantasy zhanraa animee nav gadiijies atrast piedodiet slayers, inuyashas un escaflone fani. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:47 |