![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Te bija tēma, ko Shumins izdzēsa.
This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:48 |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Tur jau ir taa nelaime, ka dazhi uzskata, ka visu offtopiku vajag neciest un niideet, bet citi domaa, ka foruma gaisotnei vajadziiga veel lielaaka briiviiba. edg jau nu toch nezin, ko dariit. Un nedomaaju, ka aptauja buus pareizas leemuma spriedeejs. Driizaak jaauzcelj jautaajums: "Kas ir shis forums, un ko mees no taa veelamies sagaidiit?" Un, nee, tas nav tikai anime forums, un daudzi no taa sagaida interesantas diskusijas par dazhaadaam teemaam, taapat daudzi sagaida vietu, kur likt savus ziimeejumus utml. Un, pat, ja mees njemam tikai foruma vecajos par spriedeejiem - arii vinju domas dalaas! Esmu tupikaa. Un tad nu forums arii svaastaas pa vidu starp spama bedri un kaut ko. Kaadreiz offtopikaa taapat notika spams. Vieniigi bija vairaak ontopic. Cilveeki, manupraat, sho uztveera primaari kaa anime forumu, bet tikai otraa vietaa kaa offtopic. Tagad ir savairojies tik daudz offtopic, ka cilveeki jau sho forumu saak uztvert kaa offtopic forumu, taapeec pat neaizdomaajas liidz tam, ka buutu jaaliek topikus par teemu. Tas taads mans mineejums. Zaales vareetu buut tas, ka cilveeki saak postot par teemu. Shumins pats vareetu postot par teemu. Kaads vareetu!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:07 |