![]() |
![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Taak, shodien bija taada doma ka vajag mazu tea party lai uz visu weekend buutu labs garstaavoklis, un doma teeju dzert ir Jukatan teejas naminjaa stabu un teerbatas stuurii 14:00. peec info teeja maksaa 90 sant, tas buutu minimums kas buustu jaanjem liidzi.
![]() ![]() Luudzu esiet atsauciigi! yes, kaa jau teikts - jau riit, 14 janv., 6-dien![B] -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja es pareizi atceros, ETM nespeeja iisti labi sadzirdeet to, ko es vinjam teicu, taapeec, ka troksnis naaca no naminja taas puses, kur seedeeja Yume, Lija un Chibi. Var jau buut arii, ka man atminja iet galiigaas ziepees.
Bet, protams, arii es uzvedos paaraak skalji, un tas, ka citi taapat, nav attaisnojums. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(edg @ Jan 18 2006, 13:29) Ja es pareizi atceros, ETM nespeeja iisti labi sadzirdeet to, ko es vinjam teicu, taapeec, ka troksnis naaca no naminja taas puses, kur seedeeja Yume, Lija un Chibi. Var jau buut arii, ka man atminja iet galiigaas ziepees. Bet, protams, arii es uzvedos paaraak skalji, un tas, ka citi taapat, nav attaisnojums. emm, es protams varu manldīties, bet tu gribi teikt ka 3 cilvēki bija spēīgi pārbļaut 10? Tad nu gan mēs esam operdziedātājas. Un,starp citu mēs tur bijām pusotru stundu kopsummā, so.. lūdzu nepārmet tagad bultas. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 01:47 |