![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Te bija tēma, ko Shumins izdzēsa.
This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:48 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Es ar vēl dzīvs
Forums nav miris, taču nīkuļo gan. Nevaru runāt visu vārdā tāpēc runāšu savā. Man ir neinteresanti tāpēc arī nepostoju. Negribu nevienu vainot, jo vaina ir manī pašā. It kā interesantu topiku skaits palicis aptuveni iepriekšējā līmenī, taču tie bieži vien noslīkst ar bezjēdzīga spama pārpilnās tēmās. Biedru skaita pieaugums, manuprāt, nav nesis neko pozitīvu (ja neksaita Anime festu publikas peiaugumu). Oftopika sadaļu nav ko lamāt. Jau veidojoties šim forumam oftopiks bija populārāks par ontopiku (ne tik izteikti kā šobrīd, taču tomēr). Kas ir gluži loģiski, jo cilvēkiem, kas stāvēja pie foruma šūpuļa anime bija tikai kā saistelements saskarsmes punkts, ja vēlaties. Anime nenodarbināja mūsu prātus 24h diennaktī. Reti kad sarunas gan par, gan ne par anime izgāja uz kvantitāti nevis kvalitāti. Un tas bija tas pozitīvais. Bija (%uāli) mazāk smailiju, mazāk divvārdu postu un zemas kvalitātes attēlu. Manas izjūtas šobrīd ir līdzīgas, kā kādam upes krastā mītošam iedzīvotājam, kurš bezpalīdzīgi noraugās, kā viņa nama pagrabu pārpludina palu ūdeņi un viņam ir jādzīvo neziņā, vai ūdens kāps arī līdz dzīvojamajām telpām un vai viņam nenāksies vienīgo glābiņu meklēt bēniņos (respektīvi, spēki, kurus es nespēju ietekmēt sašaurina manu dzīves telpu vai arī apgrūtina uzturēšanos tajā). Protams saglabājas arī iespēja izvākties un pārvākties, taču šo alternatīvu es neapskatu. Tās ir tikai manas pārdomas -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 16:50 |