![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
OMG, šī anime vēl netika apspriesta.
Šī ir pirmā anime, ko esmu skatījies, kur ir 3D CG. Datorgrafika šajā animē man ļoti patika. Itsevišķi 2. sezonā datorspecefekti sugoi. Sākums ļoti interesants. Uz vienas planētas dzīvo tikai vīrieši, uz citas planētas dzīvo tikai sievietes. Un divas planētas karo savā starpā. ![]() Un tad notiek dažāda uzdarbošanās uz kuģa, kur visi brīnās viens par otru, un sākas rēcīga Ecchi komēdija. ![]() Un vēl man patika Soundtrack mūzika (dancemusic stilā... laikam... es tos stilus nesaprotu). Tā kā man ir Vandread uz oficiāliem DVD.... ee... nē varbūt ne gluži oficialiem, bet gandrīz oficiāliem, ![]() Šitam es dodu 10/10. ![]() |
![]() ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
noskatiijos kaadas 5-7 ep un taalaka netikshu....laikam a nekad netikshu....
-------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:41 |