![]() |
![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
Taak, shodien bija taada doma ka vajag mazu tea party lai uz visu weekend buutu labs garstaavoklis, un doma teeju dzert ir Jukatan teejas naminjaa stabu un teerbatas stuurii 14:00. peec info teeja maksaa 90 sant, tas buutu minimums kas buustu jaanjem liidzi.
![]() ![]() Luudzu esiet atsauciigi! yes, kaa jau teikts - jau riit, 14 janv., 6-dien![B] -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
da visi tur bbljaava (mani ieskaitot, kaut kaa nodot savu sakaamo blakus seedoshajam vajadzeeja caur to varzu), VIZI. Nevajag tagad teelot sveetos, jo tieshaam bija briidis, kad no preteejaa "balkona" naakoshaas skanjas trauceeja man dzirdeet edg. iiss briidis, tapeec arii to atziimeeju. pieljauju ka videeji bljaustiijaas pokemoni (kuri bija ieradushies pirmie un seedeeja BEZ teejas) daudz vairak, kas lieku reizi pieraada ka nav labi taadaas vietaas baru ar nekontroleejamu tautu vaakt.
P.S. es zinu ka fleims, bet es labi atceros kaa konkreeti triis indiviidi Runcii paarspljaava hokeja matcha atmosfeeru. -------------------- Because i can!
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
Nē, mani nepin tu te, es nebļāvu gan, un Hikaru arī ne
![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
QUOTE(Ray @ Jan 18 2006, 17:05) tas tikai paskaidro kapeec es neatceros vai kaads no jums VISPAAR kaut ko teica... -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 01:45 |