![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Te bija tēma, ko Shumins izdzēsa.
This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:48 |
![]() ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
QUOTE(harpy @ Jan 18 2006, 17:51) tsk, es jau neietca, ka tas ir normalai, es pamudinaaju ETm lai tad vinjsh uztaisa, kaadu saturiigu postu par to anime ![]() tad paskaties so http://otaku.lv/index.php?showtopic=2315&hl= manuprati loti labs un konstruktivs topika sakums. QUOTE(ETM @ Jan 18 2006, 16:36) "Man patika, esmu ticis liidz 7. seerijai.", "es tiku liidz 32. Baigi forshi!", "es gan tikai liidz 24 esmu. pagaidaam interesanti", "es nupat 5. noskatiijos."... peles kursors aizbiidaas liidz linkam uz forum index un tad tiek mekleets kur veel kaads posts ir offtopikaa uz kuru vareetu normaali atbildeet. tas ir iemesls kapec dazs labs raksta tikai OFFtopic, jo vienkarsi nav ko izteikties pec sada posta QUOTE |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
QUOTE(sipps) tad paskaties so http://otaku.lv/index.php?showtopic=2315&hl= manuprati loti labs un konstruktivs topika sakums. Un man savukaart neliekaas, ka es teicu, ka vinjsh taisa tos nesaturiigos postus, es tik pamudinaaju, lai vinjsh taisa saturiigus postus, man prieks, ka vinjsh to dara ![]() QUOTE(ETM) "Man patika, esmu ticis liidz 7. seerijai.", "es tiku liidz 32. Baigi forshi!", "es gan tikai liidz 24 esmu. pagaidaam interesanti", "es nupat 5. noskatiijos."... peles kursors aizbiidaas liidz linkam uz forum index un tad tiek mekleets kur veel kaads posts ir offtopikaa uz kuru vareetu normaali atbildeet. Savukaar lasot sho rodas iespaids, ka vinjsh neposto ieksh anime sadaljas...kaa jau teicu es te buut n00b person un nezinu ko nu kursh rakstiija es vados peec taa, kas i pateikts tagad ![]() QUOTE(harpy) noskatiijos kaadas 5-7 ep un taalaka netikshu....laikam a nekad netikshu.... tsk - laikam lasiishanas starp rindaam naf tava stipraakaa puse ![]() ![]() prieksh tevis speciaali paskaidroshu - "..noskaiijos 5-7 ep.." - kas manaa skaiijumaa ir apmeeram tik lai speeu spriest vai veerts skatiities anime taalaak vai nav, domajau, ka mums visiem ir apmeeram taads pats raadiitaajs lai to noteiktu anime skataamiibu. "..taalaak netiku..." - nu noskatiijos sapratu ka shii anime naf prieksh manis "...laikam taalaak nekad netikshu..." - patiesiibaa shii anime ir pilniigs dranjkjis. Tik gruuti bija? -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:26 |