![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
OMG, šī anime vēl netika apspriesta.
Šī ir pirmā anime, ko esmu skatījies, kur ir 3D CG. Datorgrafika šajā animē man ļoti patika. Itsevišķi 2. sezonā datorspecefekti sugoi. Sākums ļoti interesants. Uz vienas planētas dzīvo tikai vīrieši, uz citas planētas dzīvo tikai sievietes. Un divas planētas karo savā starpā. ![]() Un tad notiek dažāda uzdarbošanās uz kuģa, kur visi brīnās viens par otru, un sākas rēcīga Ecchi komēdija. ![]() Un vēl man patika Soundtrack mūzika (dancemusic stilā... laikam... es tos stilus nesaprotu). Tā kā man ir Vandread uz oficiāliem DVD.... ee... nē varbūt ne gluži oficialiem, bet gandrīz oficiāliem, ![]() Šitam es dodu 10/10. ![]() |
![]() ![]() |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
To es esmu dzirdējis, ka ir cilvēki, kam nepatīk datorgrafika animēs.
![]() ![]() ![]() Izceļas acīs.... jā.... un ļoti skaisti izceļas... vienkārsi sugoi. ![]() |
Gutts |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
QUOTE(Hikaru @ Jan 18 2006, 17:25) To es esmu dzirdējis, ka ir cilvēki, kam nepatīk datorgrafika animēs. ![]() ![]() ![]() Izceļas acīs.... jā.... un ļoti skaisti izceļas... vienkārsi sugoi. ![]() Man liekas ka tas pretigi izcelas uz apkarteja fona. Anime background nemainas ipasi un ir tads neuzkritos un datorgrafikas objegts spilgti kustas pa to background un kopuma tas slikti izskatas. Salidzinat varetu ar vecajam filmam kur background kustejas objekts/butne nekustejas. Es ar esu pret datorgrafiku kopuma anime bet intial D to datorgrafiku nevareja pamanit ipasi so tur bija ok. |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Gutts @ Jan 18 2006, 18:25) QUOTE(Hikaru @ Jan 18 2006, 17:25) To es esmu dzirdējis, ka ir cilvēki, kam nepatīk datorgrafika animēs. ![]() ![]() ![]() Izceļas acīs.... jā.... un ļoti skaisti izceļas... vienkārsi sugoi. ![]() Man liekas ka tas pretigi izcelas uz apkarteja fona. Anime background nemainas ipasi un ir tads neuzkritos un datorgrafikas objegts spilgti kustas pa to background un kopuma tas slikti izskatas. Salidzinat varetu ar vecajam filmam kur background kustejas objekts/butne nekustejas. Es ar esu pret datorgrafiku kopuma anime bet intial D to datorgrafiku nevareja pamanit ipasi so tur bija ok. Teiksim Macross Zero vai Yukikaze animācija ar datorgrafiku salinkota vienkārši perfekti, arī daudzās Disney pilnmetrāženēs tas ir izdarīts uz goda. Atkarīgs no izpildījuma kvalitātes. Vandread nebija tas labākais piemērs, tur tiešām tā datoranimācija baigi izlec uz kopējā fona. -------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
QUOTE(Taka @ Jan 18 2006, 20:00) Teiksim Macross Zero vai Yukikaze animācija ar datorgrafiku salinkota vienkārši perfekti, arī daudzās Disney pilnmetrāženēs tas ir izdarīts uz goda. Atkarīgs no izpildījuma kvalitātes. Vandread nebija tas labākais piemērs, tur tiešām tā datoranimācija baigi izlec uz kopējā fona. shiim gribeetu pieskaitiit arii GiTS *, Wonderful Days, Beyond the Clouds. ar imho ljoti izdevushies CG pielietojumi. un kaa negatiivo piemeeru, kur CG reti kretinee - Appleseed Movie 2004. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:42 |