![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Te bija tēma, ko Shumins izdzēsa.
This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:48 |
![]() ![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
QUOTE(Roze @ Jan 19 2006, 00:17) bet tas nu tā .. cilvēki dara ko vēlas un būs labi kā būs, tākā nav ko iespringt.. ja arī visi pazudīs paliks vismaz ieraksti vēsturei ![]() Tā jau gan, nekur mēs nepazudīsim, sliktākajā gadījumā šo forumu atcerēsies kā vienu no anime kultūras veidotājiem un celmlaužiem Latvijā. Darbs, kas neviennozīmīgi uztverams, taču foruma aktīvā ierakstāms. Ja runājam par zudušajiem biedriem, tad visvairāk izjūtu deBUGa's un arteck'a trūkumu Batou (Outlawz) arī agrāk īpaši nepostoja, taču rādās, ka tagad slinkumā palaidies vēl vairāk. Sava veida klimaks ir piemeklējis vecbiedrus (mani tai skaitā). Grūši jau nākas samierināties ar situāciju, kad forums no dažiem anime interesentiem (nekad neesmu īpaši mīlējis vārdu otaku, galvenokārt tā nozīmes dēļ), kas diezgan šaurā lokā sprieda te par bērnu samaitātību, te atkal par baznīcas un Bībeles vietu mūsdienu sabiedrībā, vai (un tas ir viens no maniem iemīļotākajiem topikiem) par varžu barošanu un tās izraisītajām sekām, protams, neaizmirstot pa starpām apspriest arī anime, ir izaudzis par tūkstošgalvainu monstru. Taču tā ir gluži dabiska foruma evolūcija un tikai mans egoisms un patmīlība liek klusi pukstēt par to, ka zāle zaļāka bij 2004. gadā nevis tagad. -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:04 |