![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Te bija tēma, ko Shumins izdzēsa.
This post has been edited by jurc: Nov 28 2006, 14:48 |
![]() ![]() |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Da kas jums tanii warn sisteemaa nepatika? vai tieshaam joms interesee tikai topiki kur visi baraa besaas par auksto laiku? Neesat apsveerushi doties uz kurbulja pusi taadaa gadiiijumaa?
Warnus tak liek tikai par taadiem briinumiem, kuri vienkaarshi kaitina, neko nedod un ir pilniigi nevajadziigi (sisteemaa bez warniem taapat shaadus postus nebuutu veerts lasiit un vinjus skipotu). Mazaak postu? Tas nav noteicoshais. gribat lai visu laiku kaut kas jaalasa buut: laipni luudti uz kurbuli, tur ir par ko vaariities cauru dienu (protams, ka bezjeegaa). Vareetu arii teikt ka ir samazinaajies sakariigo, lasaamo postu skaits. Nu varbuut ir taa. Pa lielai daljai tas tieshaam ir taadeelj ka cilveeki saak kontakteeties (paskataamies uz edg, kaa mainiijushies posteeshanas paradumi kopsh izliidis no savas alas). Tomeer ir izsmeltas daudzas teemas par ko runaat. Neizsmeltas palikushas tikai dazhas. Piemeers: nu uztaisiiju es kaadu laiku atpakalj topiku par Initial D, nu un kas sanaaca. 3 cilveeki tur kaut ko ierakstiijushi un viss. Kapeec tad tr nav diskusijas? Gandriiz visiem vienmeer ir kaut kas ko pateikt par sho seriaalu, kad es saaku par to runaat dziivajaa, bet argumenteeti rakstiski to neviens nedara... Nav ko palasiit interesantu? Nesanaak forumu 4ekot ilgaak par 4 minuuteem dienaa? Nes kaa tur uzradiisies kaut kas ko lasiit, ja pashi neko neraksta, bet visi gaida kad buus ko lasiit? Es jau neapgalvoju ka es buutu tas sveetais, kursh baigi te raksta. Nee, tieshi otraadi, neesmu. nav iisti laika un gribeeshanas. Bet es ta vismaz nesuudzos ka kvalitatiivu raktu nav. Saaciet normaalu argumenteetu diskusiju. tieshaam argumenteetu. Newbi (ne n00bi) vareetu pamaaciities no taa, ka "dat iz r0xx0rz!" un kaudze smailjiku nav arguments. Lai kaa arii negribeetos to teikt, bet pat Goldija uzsaaktajaas filozofiskajaas paardomaas viedoklji bija argumenteeteeki kaa dazhaa labaa "normaalaa diskusijaa" (Goldijs taapat uzsaaka to visu tizli un vinjsh pats atbilst savu postu satura kvalitaatei). KOPSAVILKUMS SLNIKAJIEM: (tiem pashiem kas suudzas ka nav ko lasiit, bet nelasa visu postu) Ja nav ko lasiit, tad Varbuutu uzraksti kaut ko lai buutu. Nepatiik spams, veido argumenteetu diskusiju! -------------------- Because i can!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 20:08 |